Taxi vanaf München Airport // prijs naar centrum en tarieven

Regel een taxi vanaf München Airport. Er zijn twee plekken waar de taxi’s staan: bij terminal 1 en bij terminal 2. Bij terminal 2 is er echt een gecentreerde taxistandplaats. Bij terminal 1 staan de taxi’s gewoon bij iedere uitgang. Lufthansa en Eurowings maken gebruik van terminal 2, Transavia en KLM van terminal 1. Kijk niet gek op als je verschillende soorten taxi’s ziet staan, bij München Airport zijn namelijk taxi’s van drie verschillende taxicentrales te vinden.

Prijs taxi vanaf München Airport

Een taxi naar de stad München kost zo’n €80. Hoewel de prijs wordt berekend op de meter, kun je het beste van tevoren een schatting van de kosten vragen. De reistijd is zo’n 40 minuten. Bedenk wel dat het goedkope is om in groepen te reizen aangezien een taxiprijs wordt berekend per taxi, en niet per persoon. Wil je terug naar het vliegveld? Vraag dan bij het hotel of ze een taxi voor je kunnen regelen. Vaak hebben ze wel connecties met taxicentrales waardoor ze een mooie prijs voor je kunnen regelen. Nog beter is online vergelijken van een taxi vanaf München Airport.

Online vergelijken van taxi

Het online vergelijken van een taxi kan gewoon met Taxi2Airport! Je zoekt een auto uit, met chauffeur, en 24 uur van tevoren krijg je de voucher met daarop hoe en waar de taxi je zal opwachten. Ideaal dus, en dat wordt ook nog eens geregeld door de grootste taxivergelijker ter wereld; Taxi2Airport! Bekijk hierboven hoeveel een taxi vanaf München Airport kost, en je zult verstelt staan van de prijs!