Hotels bij München Airport – in de terminal of met airport shuttle

Bij vliegveld München kun je uiteraard genoeg hotels boeken. München Airport is een internationale luchthaven, met voldoende overnachtingsmogelijkheden. Een hotel bij München Airport is zo gevonden. Op deze pagina bespreken wij de drie beste opties voor een nacht in een van de hotels bij München Airport. De eerste twee opties kun je kiezen vanwege de ligging, de laatste vanwege de rust en de hoge waardering van andere gasten die is achtergelaten op booking.com.

Het dichtstbijzijnde hotel is het Hilton Hotel van München Airport. Dit hotel zit op het vliegveld, aangezien het tussen terminals 1 en 2 ligt. Grote geluiddichte ramen zorgen ervoor dat je niets van de activiteiten op de luchthaven hoort. Een 24-uursreceptie, 24-uurs fitnessruimte, bagageopslag, bar, sauna, hot tub, stoombad, en er is een Charles Lindenbergh restaurant te vinden. Natuurlijk kun je ook heel gemakkelijk op andere plekken op de luchthaven eten. WiFi is gratis in de openbare ruimtes, op je kamer kost het €20 per 24 uur. Perfecte aansluiting op het openbaar vervoer: namelijk dat van München Airport. Dit is van alle hotels bij München Airport waarschijnlijk de enige die iedereen ziet staan. Op de afbeelding hiernaast zie je de buitenkant van dit Hilton Hotel. Waardering: 8,5.

Het tweede hotel is het Novotel München Airport. Ook dit hotel staat op een fantastische locatie. De afstand tussen het hotel en het vliegveld is slechts 2,2 kilometer. Vanaf het hotel kun je heel makkelijk het centrum van de stad München in met het openbaar vervoer. Er is een bar en een café. Er is ook een 24-uursreceptie, bagageopslag, een sauna, een fitnessruimte, gratis WiFi en de kamers zijn uiteraard goed geïsoleerd zodat je het geluid van de vliegtuigen niet hoort. Dit is een van de dichtstbijzijnde hotels bij München Airport. Waardering: 8,5.

Op 6,5 kilometer van de luchthaven van München ligt Pension Brandmayerhof. Het ligt letterlijk op het Beierse platteland, in de middle of nowhere. Ideaal om er even uit te rusten, wel jammer dat er geen restaurant op loopafstand te vinden is. De voordelen van dit hotel bij München Airport: gratis WiFi in het hele appartement, gratis parkeren, en een heel vriendelijke staff. Transport van en naar de luchthaven in de vorm van een pendeldienst is te regelen bij de medewerkers van het pension. Waardering: 9,4.